Dávid a Hell KTM Kecskemétnél folytatja

A tavalyi, 2013-as csapatbajnokin képviselte először a Hell KTM Kecskemétet Marosi Dávid és ez az együttműködés olyannyira sikeresnek bizonyult, hogy úgy döntöttek a 2014-es szezont együtt folytatják. Dávid csapattársai Adamek Imre és Bódis Roland szintén az MX1-es géposztályt tarkítják. Az idei évben egy Meghívásos versenyen, Kiskunlacházán állt rajthoz először Dávid, ami remek lehetőség volt egy kis bemelegítésre a bajnokság kezdete előtt. A következő sorokban, Dávid beszámolóját olvashatjátok!

"A szabadedzésen próbáltuk megtalálni a megfelelő beállításokat, valamint a pályát a lehető legjobban bemotorozni. Az időmérő edzésen egy kis finomhangolást csináltunk a teleszkópokon és próbáltam menni egy gyors kört ami a 4. helyre volt elég. Az első futam rajtjánál jól ugrottam ki, de sajnos a rajtgép utáni métereken kiállt egykerékre a motor és vissza kellett vennem a gázt, ezért eléggé hátra kerültem a kanyarnál, de szerencsémre voltak elcsúszások amiből ki tudtam jönni másodikként. Próbáltam ráállni egy tempóra és azt végigmotorozni ami sikerült is, így másodikként értem be Czúni László mögött.
A második futamban a rajtnál szintén ugyanaz volt a problémám mint az elsőnél, de itt az első kanyar után Czúni László és Adamek Imre mögött 3-ként fordultam. Próbáltam Adamek Imrére minél jobban rámenni és előzési helyzetbe kerülni, ami részben sikerült, ugyanis Imi elcsúszott a cél utáni kanyarban és így második helyre feljöttem, amit a futam végéig meg is tartottam. Ezzel összetettben is a második helyen zártam a versenyt.

Köszönet a támogatóknak: KTM Kecskemét, Hell Energy Drink, MotoX.hu, Zsobe Motorsport"


A versenyről készült képeket megtekinthetitek a galériában!