Marosi Dávid és a Valvoline!

A motocrossban nagyon fontos, hogy a legjobb alapanyagokat kapják meg a motorok, hiszen rendkívüli igénybevételnek vannak kitéve, és csak így várható el tőlük az a teljesítmény, amire a versenyzőknek szüksége van.
A Valvoline régebb óta áll az autósok és motorkerékpárosok szolgálatában, mint bármelyik másik motorolaj.
A történet akkor kezdődött, amikor 1866-ban Dr. John Ellis egy nagy V elrendezésű gőzgép szelepeinek a megragadását úgy előzte meg, hogy a szelepekre hengerolajat öntött, ezzel megkönnyítve a szelepek mozgását. Dr. Ellis jegyeztette be a VALVOLINE nevet, a világ első védjegyezett kenőanyaggyártó cégeként.
Napjainkban az Ashland Consumer Markets, az Ashland Inc. kereskedelmi részlegeként gyártja és a világ 140 országában forgalmazza a Valvoline kenőanyagokat, kemikáliákat és gépkocsi ápolási termékeket. Az Ashland világszerte kiterjedő laboratóriumi hálózata a nemzetközi minősítések szintjét meghaladó kiváló teljesítményekre képes kenőanyagokat fejleszt és tesztel. A Valvoline kenőanyagok felhasználói biztosak lehetnek abban, hogy berendezéseik a lehető legjobb teljesítményre lesznek képesek.A Prista Oil Group, a Valvoline magyarországi forgalmazója abban a reményben állt a csapat mellé, hogy támogatásával segíteni tudja a versenyzőket céljaik elérésében.
Köszönjük a támogatást!