Marosi Dávid sérülten is rajthoz áll Nyársapáton!

Még nem épült fel sérüléséből az OXXO Energy Drink versenyzője, Marosi Dávid, de mivel javában zajlik a szezon, nem teheti meg, hogy az első két kihagyott verseny után Nyársapáton se induljon.
Sajnos a héten rosszul lépett az iskolája lépcsőjén, így rásérült meghúzódott bokaszalagjaira Dávid, de nincs mese, már két versenyt kimaradt, a többiek pedig gyűjtögetik a bajnoki pontokat.

Marosi Dávid elmondta, a legrosszabbkor jött ez a sérülés, hisz végre összeállt a háttere, fizikailag is kész volt a versenyszezonra, erre edzés közben megsérült, ráadásul a szalagok gyógyulnak a leglassabban, ezért kellett kihagynia a szezon első két versenyét.
Tovább viszont már nem tudja a pálya széléről figyelni az eseményeket, nem hagyhatja cserben a csapatot, ha összeszorított fogakkal is, de elindul vasárnap Nyársapáton.
Nem a dobogó a cél, hanem minél több pontot gyűjteni, anélkül, hogy újabb sérülést szedne össze. Ezek a pontok még jól jöhetnek a bajnokság végén, főleg ha majd meggyógyulva ringbe szállhat a legjobb helyezésekért.

bruno