Rendbejött Marosi Dávid sérült bokája!

A Nyáregyházi bajnoki fordulón már rajthoz tudott állni hosszú sérülése után Marosi Dávid, az OXXO Energy Drink versenyzője.
Az időmérőn még a beállításokat finomította a csapat, Dávid pedig próbált egyre gyorsulni, végül 11.-ik helyen kvalifikálta magát a versenyre.Az első rajtot jól kapta el az OXXO pilótája, negyediknek fordult, de rögtön a következő kanyarban előzött, így a harmadik helyen tudott motorozni a futam közepéig, amikor is különböző kalandokba keveredett.
Kohut Martin megelőzte őt, majd egy mandinerben kiesett a pályáról, így Dávid ismét harmadik lett, de mivel kondija még nem tökéletes, elkezdett fáradni, ezt üldözői megérezték, és rögtön támadásba lendültek. Két pozíciót is vesztett, majd Kacsával előzgették egymást oda-vissza, amikor Dávid egy kanyarban elesett, s mire újra fel tudott ülni motorjára, annyian elmentek mellette, hogy végül a 9.-ik helyen végzett.

A második futamban is jól rajtolt az OXXO Energy Drink versenyzője, de a harmadik fokozat helyett lyukat váltott, s így csak a középmezőnnyel tudott fordulni. Egész versenyen derekasan küzdött, de a végér már kijött az edzéshiány, elfáradt, s végül a 10.-ik helyen intette le a kockás zászló.Marosi Dávid örült, hogy végre ringbe szállhatott.
A verseny után úgy nyilatkozott, hogy bár a kondival még bajban van, a lába jól bírta, és jó volt látni, hogy fel tudja venni a versenyt az élmezőnnyel. A következő versenyig mindent beleadva fog edzeni, motorozni, hogy visszanyerje sérülése előtti formáját.