Elkezdődött a 2015-ös szezon!

Marosi Dávid a Kelet Kupa első fordulóján állt rajthoz!

Hosszú szünet után Dávid ismét motorra ült és gőzerővel dolgozik azon, hogy visszanyerje régi formáját. Egészségügyi probléma miatt Dávidnak a tavalyi év vége már küzdelmes volt, összeszorított fogakkal teljesítette a csapatbajnokit. Ezt követően az egészségi állapotát figyelembe véve, kénytelen volt egy időre megválni motorjától és csak a gyógyulásra koncentrálni. Pár hete tudta elkezdeni a motoros edzéseket és április 12-én rajthoz is állt az idén újra működő Kelet Kupa első fordulóján, hogy kicsit visszarázódjon a versenyzésbe.

„Nem vagyok megelégedve a hétvégi eredményemmel, de sejtettük, hogy ennyi kihagyás után nehéz lesz visszanyerni a formámat. Ez a felvezető verseny tökéletes lehetőség volt, hogy megtudjuk mennyi lemaradásom van, amit a bajnokiig be kellene hozzak. Sajnos mivel már nagyon közel van az első bajnoki, így túl sok idő nem lesz, hogy magamat, illetve a motoromat versenyképes állapotba hozzuk, de szerencsére most már csinálhatom a motoros edzéseket, így remélhetőleg hétről hétre javulni fog a kondícióm és összeszokok a motorommal.”

Dávid idén is marad a Hell KTM Kecskemét Team versenyzője és az Országos Bajnokság mellett, a Nyugat és Kelet Kupa versenyein fog indulni.